Liefdeskunst Online

Liefdeskunst Online. Via het boek liefdeskunst en via de online training liefdeskunst. Dan is er nu voor jou de online training liefdeskunst!

Mivali Hu

Beste Mivali Hu

Dan is er nu voor jou de online training liefdeskunst! Allee zeven online trainingen zijn beschikbaar. De online training liefdeskunst heeft mij direct in contact gebracht met mijn gevoel.

De online training liefdeskunst heeft mij direct in contact gebracht met mijn gevoel.

De thema's komen tot leven en de werkvormen zijn prettig en laagdrempelig. De thema's komen tot leven en de werkvormen zijn prettig en laagdrempelig. Deze lopen gelijk aan de 7 delen uit het werkboek liefdeskunst, die elkaar in een logische opbouw opvolgen. De prijs van een losse online training is € 57. Wil je liefdesbange afhankelijkheidsrelaties voorgoed achter je laten en je openen voor échte verbinding met jezelf én anderen, dan helpt deze online training om je stap voor stap te begeleiden in jouw proces van liefdesbang naar liefdesvrij.

Mivali Hu

De gehele online training liefdeskunst bestaat uit 7 losse trainingen... De online training liefdeskunst heeft mij direct in contact gebracht met mijn gevoel.

Popular posts from this blog

Lumion Urban Vers

Collectie 3Dscanstore Free